Hjem
Brygging
Ølstiler
Våre brygg
Brygging
Definisjoner
Ølsmaking
Verktøy
Malterstatning
Humleerstatning
Gjærerstatning
SRM/EBC-kart
Kalkulatorer
Øl+mat
Øl og mat
Øl i mat
Øl til mat
Tilbakemeldinger
Kontakt
Nettbutikk
Batch #006-New England IPA
Øltype: IPA
OG
FG
EBC
IBU
ABV
Liter
BU:GU
1061
1012
9
209
6,9%
50l
3.43
Mesking: 75min
Koking: 60min
Malt:
Humle:
Tørrhumling:
Gjær:
Tilsetning:
9,0 kg Best Pale Ale Malt
2,0 kg Best Wheat Malt
2,0 kg Flaket Havre
0,4 kg Best Caramel Pils
0,4 kg Flaket Hvete
0,5 kg Dextrose
50g Columbus kokes i 60 min
250g Citra kokes i 30 min
250g Mosaic kokes i 30 min
250g Citra tilsettes etter 4 dager
250g Mosaic tilsettes etter 4 dager
Lallemand BRY-97 Am. West Coast
1 tab Whitfloc kokes i 15 min
Copyright (c) 2017 StyloBrew.