Krydret øl
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| -- | - | - | - | |
|
En harmonisk forening av krydder og øl. Den grunnleggende øl skal følge en klassisk øltype og i konkurranser skal både øltype og tilsetninger angis. Juleøl hvor f.eks. appelsinskall inngår hører til i denne øltypen. Merk at de kommersielle bryggerier, og dermed eksemplene, sjelden går etter å treffe en spesifikk grunnleggende øltype. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| -- |
Warning: Undefined variable $bugu1 in /customers/9/8/1/stylobrew.no/httpd.www/sider/ol.php on line 109
Warning: Undefined variable $bugu in /customers/9/8/1/stylobrew.no/httpd.www/sider/ol.php on line 109
- |
|
| Aroma: Ølet skal følge den grunnleggende øltype. Den valgte tilsetning skal kjennes, men samtidig være i harmoni med ølet. Merk at forskellige tilsetninger kan være mer eller mindre markante i deres karakter. | |
| Smak: Ølet skal følge den grunnleggende øltype. Den valgte tilsetning skal kjennes, men samtidig være i harmoni med ølet. Bemerk at forskjellige tilsetninger kan være mer eller mindre markante i deres karakter. | |
| Farge: Farge og skum skal følge den grunnleggende øltype, men den valgte tilsetning kan avspeiles. | |
| Kropp: Kropp og karbonering skal følge den grunnleggende øltypen. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|