Gueuze Lambic
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1044-10631000-1010 | 8-25 | 11-23 | 5.9-8.4% | |
|
Spontangjæret øl i karbonert utgave. Kompleksiteten og den originale rustikke karakter er vanskelig å sette ord på, og derfor anbefales det først og fremst å smake de klassiske eksemplene. Det brukes humle som er to-tre år gammel i bryggingen av lambic. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.2500.365 | 0.308 |
|
| Aroma: Den komplekse blanding av villgjær og bakterietyper kan gi inntrykk av grapefrukt, stall, krydderurter, halm, lær og/eller jordslått kjeller. Fraværende malt- og humlearoma. | |
| Smak: Medium til kraftig syrlighet dominerer smaken, som dog ikke skal være eddikaktig. Svak til kraftig grapefrukt-karakter som også kan forekomme bitter. Inntryk av gress, krydderurter, tre, stall, lær og frukt kan bidre ytterligere til kompleksiteten. | |
| Farge: Halmgul til ravfarget. Lett til medium tåkete. | |
| Kropp: Medium kropp. Medium til kraftig karbonering. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|