Oatmeal stout
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1047-10601011-1018 | 70-100 | 20-45 | 4.8-6.5% | |
|
En stout som tar karakter fra et visst innhold av havre. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.4260.750 | 0.588 |
|
| Aroma: Middels til kraftig maltaroma, med karakter av toffee, karamell, sjokolade, kjeks, korn, lakris eller kaffe. Fraværende til svakt nivå av fruktestere. Humle skal være fraværende. Diacetyl skal ikke forekomme. | |
| Smak: Middels til kraftig ristet smak balansert av en viss maltsødme. Karakter av sjokolade, toffee, karamell eller lakris. Svak til kraftig karakter av havre. Humlesmaken skal være fraværende til svak, og bitterheten skal være svak til middels. | |
| Farge: Mørkebrun til svart, med kraftig skum som er hvitt til kremfarget. Klar til lett tåkete. | |
| Kropp: Medium til kraftig kropp, med en fet og silkebløt tekstur. Lav til medium karbonering. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|