Eisbock
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1078-11201020-1035 | 30-70 | 25-35 | 7.7-13.3% | |
|
En ekstra sterk bock (ofte doppelbock) hvis karakter konsentreres og forsterkes ved at den fryses og isen fjernes fra ølet. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.3210.292 | 0.306 |
|
| Aroma: Middels til kraftig aroma av alkohol, med vinøse noter av tørket frukt. Kraftig til meget kraftig maltaroma, med karakter av brød og karamell. Humlearoma skal ikke kjennes. | |
| Smak: Kraftig til meget kraftig søt maltsmak. Ølet er søtt, men skal ikke være kvalmende. Varmende alkohol. Svak humlebitterhet. | |
| Farge: Kobberfarget til mørk rødbrun, svak skumdannelse er tillatt, på grunn av det høye innhold av alkohol. Klar. | |
| Kropp: Fyldig kropp. Lav karbonering. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|