Tsjekkisk Pilsner
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1046-10521012-1017 | 7-15 | 35-45 | 4.5-5.3% | |
|
Tsjekkisk pilsner kjennetegnes av stor maltfylde og restsødme, samt bruken av Saaz-humle. Diacetyl er ofte en del av karakteren. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.7610.865 | 0.813 |
|
| Aroma: Svak til middels krydret humleduft. Svak til middels maltaroma av brød og kjeks. Diacetylnivå fra fraværende til middels. | |
| Smak: Fyldig maltsmak balansert av markant humlekarakter. Høy restsødme og middels til kraftig bitterhet. | |
| Farge: Gylden. Kraftig og tykt skum. Klar til lett tåkete. | |
| Kropp: Medium kropp, middels kullsyrenivå, lavere enn de fleste undergjæret øltyper. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|