Hjem
Brygging
Ølstiler
Våre brygg
Brygging
Definisjoner
Ølsmaking
Verktøy
Malterstatning
Humleerstatning
Gjærerstatning
SRM/EBC-kart
Kalkulatorer
Øl+mat
Øl og mat
Øl i mat
Øl til mat
Tilbakemeldinger
Kontakt
Nettbutikk
Batch #024-Weihenstephaner
Øltype: Weissbier
OG
FG
EBC
IBU
ABV
Liter
BU:GU
1053
1014
6
13
5,6%
50l
0.25
Mesking: 75min
Koking: 90min
Malt:
Humle:
Tørrhumling:
Gjær:
Tilsetning:
5,9kg Pilsner malt
6,2kg Hvete malt
0,5kg Flaket ris
60g Hersbrucker kokes i 60 min
30g Hersbrucker kokes i 30 min
-
Bavarian Wheat M20
1tab Whitfloc kokes i 15 min
Copyright (c) 2017 StyloBrew.