Foreign extra stout
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1057-10761011-1018 | 80-120 | 30-70 | 6.1-8.7% | |
|
En kraftigere utgave av enten dry eller sweet stout, opprinnelig brygget til eksport til de tropiske markeder. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.5260.921 | 0.724 |
|
| Aroma: Middels til kraftig ristet maltaroma som kan ha karakter av lakris, mørk sjokolade, karamell eller brun farin. Fraværende til lavt nivå av humlearoma. Lavt til middels nivå av fruktestere, som kan ha karakter av tørket frukt. Fraværende til lavt nivå av vinøs alkohol, som ikke skal virke spritaktig. Diacetyl skal ikke forekomme. | |
| Smak: Middels til kraftig ristet maltsmak, som kan ha karakter av lakris, mørk sjokolade, karamell eller brun farin. Både søte og mer tørre eksempler er akseptable. Medium til kraftig humlebitterhet. Kraftig ristet eller brendt ettersmak. | |
| Farge: Brunsort til sort. Holdbart skum, hvitt til kremfarget. Klar til lett tåkete. | |
| Kropp: Medium til kraftig kropp. Middels karbonering. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|