Moderne porter og stout


OGFGEBCIBUABV
1048-10631010-102280-12030-505.1-7.1%

Portere og stouts som er kjennetegnet ved å være kraftigere humlet enn de tradisjonelle typer.

Min. BU:GUMax. BU:GUSnitt BU:GU
0.6250.7940.709

Aroma: Svak til middels maltaroma, som både kan ha den milde porter-karakter og den hardt ristede stout-karakter. Det kan være noter av toffee, karamell, sjokolade, lakris, kaffe, ristet brød, kjeks og korn. Middels til kraftig humlearoma – alle typer tillatt. Svak til middels nivå av fruktestere, som kan være overdøvet av humlen. Diacetyl skal ikke forekomme.
Smak: Svak til middels maltsmak som kan ha karakter av toffee, karamell, sjokolade, lakris, kaffe, ristet brød, kjeks og korn. Middels til kraftig humlesmak. Middels bitterhet.
Farge: Rødsvart til sort, med kraftig skum som er hvitt til lysebrunt. Klar til lett tåkete.
Kropp: Lett til kraftig kropp. Svak til medium karbonering.


Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com

   
Copyright (c) 2017 StyloBrew.