Altbier
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1046-10521009-1014 | 25-40 | 25-50 | 4.9-5.7% | |
|
Overgjæret, men kaldtlagret tradisjonell tysk øltype fra Düsseldorf og omegn. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.5430.962 | 0.753 |
|
| Aroma: Svak til middels maltaroma, med karakter av brød, karamell og eventuelt lys sjokolade. Svak til middels, mellomeruopeisk humlearoma. Fraværende til svakt nivå av fruktestere. DMS og diacetyl skal ikke forekomme. | |
| Smak: Middels til kraftig maltsmak, især med karakter av brød. Middels humlesmak og bitterhet. | |
| Farge: Kobberfarget til mørk kobberfarget. Klar til lett tåkete. | |
| Kropp: Medium kropp. Middels til høyt kullsyreinnhold. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|