Belgisk Dobbel
| |
| |
| OG | FG | EBC | IBU | ABV|
| 1056-10701010-1016 | 30-70 | 18-25 | 6.1-8.0% | |
|
En mørk belgisk type, i moderat alkoholstyrke, kjent både fra klostere og andre belgiske bryggerier. |
|
| |
| Min. BU:GU | Max. BU:GU | Snitt BU:GU|
| 0.3210.357 | 0.339 |
|
| Aroma: Svak til middels maltaroma, som kan ha karakter av karamell, nøtter, brød eller sjokolade. Fraværende til svak humlearoma, med karakter fra europeiske humletyper. Medium til kraftig vinøs karakter av tørkede frukter fra alkohol og fruktestere. Svak fenolisk-krydret karakter. Diacetyl skal ikke forekomme. | |
| Smak: Svak til middels maltsmak, som kan ha karakter av karamell, nøtter, brød eller sjokolade. Fraværende til svak humlesmak med medium bitterhet. Medium til kraftig vinøs karakter av tørkede frukter fra alkohol og fruktestere. | |
| Farge: Lys kobberfarget til mørk rødbrun. Kraftig kremfarget skum. Klar til medium tåkete. | |
| Kropp: Medium til kraftig kropp. Kraftig karbonering. |
|
|
Kilder: norbrygg.no, craftbeer.com |
Copyright (c) 2017 StyloBrew.
|